http://alvankechik.blogspot.com/

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Monday, 28 November 2011

SELUAR DALAM LELAKI..!!ok2 ..jgn gelak lebih sgt ok ?
ini bukan entri lucah and ini adalah kebenaran yg normal..

adalah hamba ini bertanya yg dia xsuka pakai seluar dalam …dan dia bertanyakan tak pe ke xpakai kpd Dr. Sakit Tuan ..

Dan ini jawapan DR kepada penanya :
Jika dilihat secara imbas, anggota sulit lelaki dan perempuan ada pelbagai pelindung daripada segala gejala. Bulu roma yang lebat melindung keseluruhan anggota sulit selain mengawal suhu dan kelembapan kulit dan menjadi penyerap tekanan ketika bersetubuh.
Kerandut lelaki menampung kedua-dua buah kerandut dan mengawal suhu supaya ia dalam keadaan optimum untuk pembiakan sperma. Otot spermatik atau ‘spermatic cord’ yang mengandungi salur sperma, pembuluh darah dan urat saraf untuk sperma dan lapisan otot daripada perut menampung buah zakar dan sensitif kepada perubahan alam sekitar.
Apabila berlaku sentuhan kepadanya, seperti dalam kemalangan sebagai contohnya, kedua-dua buah kerandut itu tertarik ke atas supaya ia terselindung.
Jadi kenapa mahu pakai pakaian dalam. Mungkin memakai pakaian dalam lebih kepada menjauhi ‘pandangan’ daripada perlindungan. Asalkan anda pakai sehelai pakaian untuk tujuan mengelak berlaku ‘pandangan’ mata sudah mencukupi.
Pakaian dalam yang ketat mengubah posisi buah zakar dan mengganggu kestabilan suhu dalam buah kerandut. Sama juga jika pakai seluar denim yang ketat dan pakai seluar dalam longgar. Jadi lebih baik tidak pakai seluar dalam. Nenek moyang kita dulu hanya pakai cawat dan tengok betapa ‘subur’nya mereka.

Dr. Ismail Thamby
Doktor Sakit Tuan

notakaki# Seluar dalam dicipta oleh Yahudi untuk mengurangkan kesuburan umat Islam. Ini satu konspirasi yang jahat dalam usaha untuk melumpuhkan kekuatan mujahidin.
Janganlah lagi kita memakai seluar dalam.
menjaga kesuburan dan menghasilkan ramai lagi umat Islam yg berguna .

No comments:

Post a Comment